Stoiximan Super League

Άρης: Λούμορ φεύγει, Μαζικού έρχεται

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο διεθνή Κονγκολέζο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΚΑ Σόφιας. Λύνει το συμβόλαιο ο Λούμορ

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μαζικού είναι ο Άρης για να πλαισιώσει τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του 26χρονου χρειάστηκε να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Λούμορ που αποχωρεί αδειάζοντας και μια θέση ξένου που καλύπτει.

Ο Μαζικού την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΚΑ Σόφιας της οποίας ήταν ο βασικός αριστερός μπακ με 110 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 11 ασιστ.

Την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, κύπελλο και στο Conference League πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις με τρία γκολ και τέσσερις ασιστ.

Με καταγωγή από το Κονγκό, ο Μαζικού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λοριάν (συμπαίκτης με τον Λίντσει Ρόζ) αλλά έκανε μια μόνο συμμετοχή σε ένα ματς κυπέλλου με την 1η ομάδα. Δόθηκε δανεικός σε Δουνκέρκη και Σολέ στην 3η κατηγορία κάνοντας 21 και 26 παιχνίδια αντίστοιχα.

Στη Βουλγαρία πήγε το καλοκαίρι του 2019 ενώ είναι διεθνής με το Κονγκό κάνοντας επτά εμφανίσεις από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

Ο Μαζικού που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΚΑ Σόφιας, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x