Stoiximan Super League

Μετά τα πλέι οφ το μέλλον του Άρη

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ προέχει αυτή τη στιγμή στον Άρη και στη συνέχεια θα γίνει κουβέντα για την επόμενη σεζόν της ομάδας.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ φαίνεται πως μονοπωλεί τις συζητήσεις εντός του Άρη, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να καταλάβουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα θέματα.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν ένα γλυκό φινάλε στη φετινή σεζόν και στη συνέχεια θα τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, του ρόστερ και ό,τι άλλο αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της παραμονής του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός έχει μιλήσει ήδη με τον Θόδωρο Καρυπίδη για μεταγραφές, προετοιμασίες και τα υπόλοιπα θέματα του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία τυπική υπόθεση και μετά τα πλέι οφ ο έμπειρος κόουτς θα κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, στον Άρη αναμένουν την έκβαση της υπόθεσης από το CAS σχετικά με τον Ντουρμισάι. Αυτό αναμένεται να συμβεί γύρω στα μέσα Ιουνίου, οπότε φαίνεται πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μπροστά τους έναν γεμάτο μήνα για να τρέξουν τις όποιες επαφές επιθυμούν και να κρατήσουν «ζεστούς» τους υποψήφιους στόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x