Stoiximan Super League

Το βλέμμα στους ελεύθερους, η προσοχή στον Ολυμπιακό για Άρη

Άλλες 15 μέρες έχουν στον Άρη για τυχόν προσθήκες στο ρόστερ, ενώ ο Άλαν Πάρντιου έχει αναλάβει επίσημα την ομάδα και την προετοιμάζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης».

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η αυλαία για την αγορά κάποιου παίκτη που ανήκει σε ομάδα έπεσε χθες και οι Θεσσαλονικείς είχαν ως τελευταία κίνηση του Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Στόουκ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι.

Παρότι φέτος οι «κίτρινοι» ήταν από εκείνους που κινήθηκαν ενεργά και δαπάνησαν αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο, υπάρχει ένα «παράθυρο» να γίνει κάποια προσθήκη από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ, σε επαφή με τους κ.κ Καρυπίδη και Πάρντιου, θα ψάξουν για λύσεις που ενδεχομένως μετά από ένα διάστημα θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Οπότε ο Άρης έχει μπροστά τους άλλες 15 μέρες, μήπως προκύψει τελικά κάποια ενδιαφέρουσα λύση από τη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Άρης, όμως, έχει μπροστά του και ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτό με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει προτού πάει στη διακοπή των επόμενων ημερών και αρχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.

Ο Βρετανός προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον «κίτρινο» πάγκο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις επιλογές που σχεδιάζει για το αρχικό σχήμα. Εκτός και μοναδικό πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x