Stoiximan Super League

Άρης: Μετρά επιστροφές, δύσκολα το ματς με Ατρόμητο

Ο Άρης σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιο, αλλά το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή μοιάζει απίθανο να διεξαχθεί.

Επιχείρηση ανασύνταξη επιχειρείται στον Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να σβήσει ονόματα από το απουσιολόγιο που ήταν γεμάτο τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όλα δείχνουν πως το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Βικελίδης» (15:00) πάει για αναβολή. Οι Περιστεριώτες είχαν 10 κρούσματα τις προηγούμενες μέρες και έχουν αναστείλει τις προπονήσεις τους.

Έτσι είναι πολύ πιθανό ο Άρης να αρχίσει να σκέφτεται ήδη το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Το θετικό για τους «κίτρινους» είναι πως από τους δύο παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί όσο ήταν στο εξωτερικό, ο Ματίγια επέστρεψε ήδη στη βάση του και ο Γκάμα θα το κάνει σήμερα, έστω κι αν αμφότεροι είναι εκτός προπονήσεων για περίπου 10 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από το ματς με τον Παναθηναϊκό έλειψαν επίσης οι Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Γκαρσία, ενώ ο Καμαρά ετοιμάζεται για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Ιτούρμπε θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x