Stoiximan Super League

Νέα κουβέντα με Ντιόπ ο Καρυπίδης

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Θόδωρος Καρυπίδης να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε εκτάκτως, και να έχει νέα κουβέντα με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ που απασχολεί τον Άρη.

Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στον Άρη σχετικά με την υπόθεση του Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Σενεγαλέζο μέσο, με τον οποίο συζήτησε λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας τους.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ χρειάστηκε να νοσηλευτεί, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε και σήμερα το πιθανότερο είναι πως θα πάρει εξιτήριο.

Οι δύο άνδρες θα τα πουν ίσως και μέσα στην ημέρα, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση και ο Άρης να κλείσει την επόμενη μεταγραφή του.

Όμως υπάρχει και συνέχεια, αφού οι Θεσσαλονικείς κινούνται στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση δεν είναι άλλη από τον Σαντιάγο Αρίας, αλλά η περίπτωση του Κολομβιανού έχει αρκετές δυσκολίες και έτσι εξετάζονται και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό στο «κίτρινο» ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x