Stoiximan Super League

«Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση για τον τερματοφύλακα Τόμας Καμίνσκι»

Στο Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Τόμας Καμίνσκι, τερματοφύλακα της Λούτον και μάλιστα τονίζουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση.

Ο Άρης έχει σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και μία από τις θέσεις που επιθυμεί να δυναμώσει, είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, οι «κίτρινοι» κινούνται για την απόκτηση του κίπερ της Λούτον, Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος μάλιστα έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια η περίπτωση του μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, διότι ο 32χρονος επιθυμεί τον επαναπατρισμό του, με στόχο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου, με την Άντερλεχτ να έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον.

Ο Καμίνσκι φέτος είχε μία γεμάτη σεζόν με 45 συμμετοχές στη Championship, με τη φανέλα της Λούτον και θα ήταν ιδανικός για να αναλάβει τον ρόλο του βασικού τερματοφύλακα στον Άρη, όμως η πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «κίτρινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x