Stoiximan Super League

Άρης: «Ο Μανού Γκαρθία δεν θα πάει στην Ελλάδα»

Οι Ισπανοί αναφέρουν σε νέα σημερινά ρεπορτάζ ότι η Χιχόν την απέρριψε την πρόταση 3εκ ευρώ του Άρη και δίνουν φαβορί για την απόκτηση του παίκτη την Έλτσε.

Μια νέα διάσταση και όχι θετική για τον Άρη δίνουν σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του Μάνου Γκαρθία. Πιο συγκεκριμένα η «grada3.com» έχει άρθρο με τίτλο: «Ο Μάνου Γκαρθία δεν θα πάει στην Ελλάδα».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Άρη και υποστηρίζει ότι: «ο παίκτης δεν σκέφτεται αυτή την επιλογή. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία ενός πρωταθλήματος πιο ισχυρού από το ελληνικό. Και εκεί έρχονται οι Έλτσε, Κάντιθ και Ράγιο Βαγιεκάνο. τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να είναι ο προορισμός για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή».

Το δημοσίευμα επικαλείται ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χουάν Αχούθα που αναφέρει ότι: «η επιλογή του Άρη έχει αποκλειστεί από τον παίκτη, ο οποίος επέσπευσε την προθεσμία (λήγει σήμερα) για να αποχωρήσει ως δανεικός. Η προϋπόθεση είναι απλή, αφού ο παίκτης είναι αυτός που μπορεί να ασκήσει τη ρήτρα μονομερώς με αντάλλαγμα η ομάδα στην οποία θα πάει να αναλάβει όλο το ετήσιο συμβόλαιό του. Ένας μισθός, λίγο λιγότερος από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτόματα, λόγω αυτής της ανάθεσης, το συμβόλαιο του Γκαρθία επεκτείνεται με τη Σπόρτινγκ έως το 2026. Στο τραπέζι όμως βρίσκεται και η οψιόν δανεισμού με οψιόν αγοράς από την οποία την οποία θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος δημοσιογράφος, ο Αρης έκανε πρόταση αγοράς προσφέροντας 3εκ ευρώ αλλά η Χιχόν την απέρριψε και υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή φαβορί για την απόκτησή του είναι η Έλτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x