Stoiximan Super League

Άρης: Ο Ματέο που… ντύθηκε χαφ

Γιατί ο Μπούργος χρησιμοποιεί τον Αργεντινό στο πλευρό του Ντουκουρέ.

Η ανετοιμότητα του Σειχ Ντιόπ και το διάστημα που σίγουρα θα χρειαστεί ο Μπράιν Νταμπό που έφθασε χθες στη Θεσσαλονίκη υποχρεώνει τον Χερμάν Μπούργος να ψάξει για εναλλακτικές, έστω και πρόσκαιρες μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ στη μεσαία γραμμή και οι Ντιόπ- Νταμπό να φθάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Η χρησιμοποίηση του Ματέο Γκαρσία στον άξονα και στα δυο φιλικά με Αμβούργο και Γάνδη, φανερώνει την σκέψη του προπονητή του Αρη να βρει μια λύση με ένα παίκτη αξιόπιστο που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις.

Ο Γκαρσία έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που φάνηκε σε αυτά τα δυο φιλικά που αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος. Εχει τα τρεξίματα, τις διαδρομές και τις αντοχές που απαιτεί η θέση (έπαιξε 90΄ και 75΄ στα δυο ματς) ενώ είναι πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια ώστε αφενός να κρατάει μπάλα και αφετέρου να μεταφέρει το παιχνίδι προς τα μπροστά.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Αρη είναι ότι ο Ματέο φαίνεται να ξεκινά καλά την σεζόν και να ανταποκρίνεται σε αυτό τον ρόλο προσφέροντας αυτά που του ζητάει ο Μπούργος παίζοντας στο πλευρό του μοναδικού ετοιμοπόλεμου χαφ, του Ντουκουρέ.

Ο ιβοριανός ήταν ένα ακόμη κέρδος του χθεσινού φιλικού αφού έκανε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, δίχως λάθη, σωστές τοποθετήσεις, αρκετά κλεψίματα και ώριμο παιχνίδι. Και είναι σημαντικό εν όψει των αγώνων με την Γκόμελ ο Ντουκουρέ να είναι καλά αφού μετά από ένα αναγνωριστικό εξάμηνο δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της θέσης του αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x