Stoiximan Super League

Ο όρος του Άρη στον Αρίμπας

Ο Αλεχάντρο Αρίμπας φαίνεται πως υπολογίζεται για τα ματς του Άρη με την Αστάνα, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Θεσσαλονικέων.

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Άρη με τον Αλεχάντρο Αρίμπας, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας του ρόστερ.

Οι Θεσσαλονικείς δήλωσαν την λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες στην UEFA, όμως έχουν 48 ώρες για να προχωρήσουν σε δύο αλλαγές μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα.

Ο παίκτης, λοιπόν, που μπορεί να υπάρξει η συγκεκριμένη αλλαγή είναι ο Ισπανός στόπερ, με τον οποίο έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και απομένει να μείνει ελεύθερος από την Οβιέδο.

Οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν με τον έμπειρο άσο και του ξεκαθάρισαν πως τον υπολογίζουν και, μάλιστα, άμεσα, όμως για να προχωρήσει η υπόθεσή του θα πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Ουσιαστικά του έθεσαν ένα τελεσίγραφο, λέγοντάς του: «Μένεις ελεύθερος μέχρι τις 20 Ιουλίου και έρχεσαι να υπογράψεις, όπως έχουμε συμφωνήσει προφορικά. Εάν δεν έρθεις, σε χάνουμε για τα ματς με την Αστάνα και μετά θα είναι δύσκολο να συζητήσουμε μαζί σου…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x