Stoiximan Super League

Άρης: Ο ρυθμιστής Ντιόπ και το επερχόμενο ντόμινο

Τι θα συμβεί στη μεσαία γραμμή των κιτρινόμαυρων εφόσον συμφωνήσουν με τον 24χρονο Σενεγαλέζο και πως αυτό ενδέχεται να επηρεάσει Ντιαγέ αλλά και Σάσα.

Η ενεργοποίηση της υπόθεσης Ντιόπ μετά την αποτυχημένη απόπειρα του Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα ντόμινο στη μεσαία γραμμή του Άρη στην οποία αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ακλόνητος θα πρέπει να θεωρείται ο Ντουκουρέ.

Κι αυτό γιατί εφόσον κλείσει ο 24χρονος σενεγαλέζος θα προκύψουν νέα δεδομένα στη θέση «8» στην οποία υπάρχουν ήδη εκτός του Ντουκουρέ, Σάσα και Ντιαγέ.

Ο Ντιόπ μπορεί να είναι ελεύθερος αλλά το κασέ του παραμένει αρκετά υψηλό. Σαφώς όχι στα 800.000 ευρώ που έπαιρνε στη Λυών αφού παρέμεινε ουσιαστικά ανενεργός την περσινή σεζόν αλλά σίγουρα πάνω από το μέσο όρο του Άρη.

Κίνηση που αν μη τι άλλο φωτογραφίζει το… τέλος με τον Ντιαγέ που επίσης έχει ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο αλλά ίσως θέσει ζήτημα και με τον Σάσα που αγωνίζεται στην ίδια θέση αφού για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνιστά πολυτέλεια να διαθέτει τρία «βαριά» συμβόλαια στην ίδια πάνω-κάτω θέση.

Σαφώς με άλλα χαρακτηριστικά αλλά αμφότεροι, στο 4-2-3-1 ή στο 4-4-2 που θέλει να παίξει τη νέα σεζόν ο Μπούργος, μπορούν να αγωνιστούν δίπλα στο «εξάρι». Επομένως πολλά θα εξαρτηθούν όσον αφορά τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής από το αν θα έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις με την πλευρά του Ντιόπ στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα.

Αν ο Άρης πείσει τον διεθνή Σενεγαλέζο να υπογράψει, τότε αυτομάτως… καίγεται η περίπτωση του Πέρε Πονς της Αλαβές που αγωνίζεται κι αυτός στην ίδια θέση και τον οποίο έχει τσεκάρει εδώ και ένα μήνα η πλευρά του Άρη.

Παράλληλα ενδεχόμενη συμφωνία των κιτρινόμαυρων με τον πρώην παίκτη των Θέλτα, Λυόν και Ντιζόν θα ανοίξει τον δρόμο για τις συζητήσεις με τους Ντιαγέ και Σάσα των οποίων η παραμονή μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x