Stoiximan Super League

Άρης: Οι πέντε συν τρεις ακόμη

Ντιόπ, Γκρέι, Μαζικού, Νταμπό και Καμάτσο γεμίζουν το ρόστερ. Ακολουθούν δεξιός μπακ, δεκάρι και φορ. Πρσπάθεια για… ψώνια και πάλι απο το πάνω ράφι.

Ο ερχομός των Ντιόπ, Γκρέι, Μαζικού, Νταμπό και Καμάτσο καλύπτει σε ένα βαθμό τα κενά που υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και το ζήτημα από εδώ και πέρα για όλους αυτούς είναι το πόσο γρήγορα θα εγκλιματιστούν και θα προσαρμοστούν ώστε ο Μπούργος να τους βάλει στο ροτέισον της ομάδας.

Για τα δυο ματς με την Γκόμελ, σίγουρα δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση με αυτούς που κάνουν προετοιμασία από την πρώτη μέρα. Σε ένα μήνα όμως και εφόσον ο Αρης καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Λευκορωσία, δηλαδή στα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα.

Για αυτό και είναι σημαντικό μέσα στην εβδομάδα, ο Αρης να καταφέρει να ολοκληρώσει άλλες τρεις προσθήκες σε θέσεις που υπάρχει λειψανδρεία. Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι επόμενοι στόχοι είναι ένας δεξιός μπακ που θα πλαισιώσει τον Εμπακατά, ένα επιθετικό χαφ και ένας σέντερ φορ. Ο δεξιός μπακ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη εντοπιστεί και βρισκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αρη.

Παράλληλα έχουν βρεθεί και οι άλλοι δυο που θεωρούνται μάλιστα εξαιρετικές περιπτώσεις. Ειδικά για τον φορ ο Θόδωρος Καρυπίδης προσπαθεί να ενεργοποιήσει ακόμη μια ηχηρή προσθήκη με παίκτη που εφόσον αποκτηθεί, θα προσδώσει επιπλέον δύναμη και… γκολ στη γραμμή κρούσης.

Ομοίως και ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Μπούργος για τα μεσοδιαστήματα. Δηλαδή ο αντί- Μπερτόγλιο αφού η περίπτωση του Λοβέρα μοιάζει να… παγώνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x