Stoiximan Super League

Άρης: Οι πρώτες σκέψεις Μπούργος για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Χερμάν Μπούργος καταστρώνει τα πλάνα του και ετοιμάζει αλλαγές για το ματς του Άρη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Αντίστροφα μετρούν όλοι στον Άρη για την πρώτη μεγάλη μάχη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, την Πέμπτη (20:00) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Χερμάν Μπούργος καταστρώνει εδώ και μέρες τα πλάνα του και φαίνεται πως έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Γκόμελ, αλλά με δύο διαφοροποιήσεις: τον Εμπακατά αντί του Οντουμπάγιο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαντσίνι αντί του Καμάτσο.

Σίγουροι θεωρούνται οι Κουέστα, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο στην άμυνα, Νταμπό και Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή, Ιτούρμπε και Μαντσίνι στα άκρα και οι Πάλμα και Γκρέι στην επίθεση. Πάντως διαθέσιμοι είναι, έστω κι αν δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα, οι Ματέι Γκαρσία (που εξέτισε την τιμωρία του) και Μάνου Γκαρθία (που δηλώθηκε στη λίστα).

Στα μεταγραφικά, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης στόπερ αφού πίσω από Μπράμπετς και Φαμπιάνο υπάρχει μόνο ο νεαρός Τανούλης. Ο Όσκαρ Μινγκέθα χάθηκε αφού δόθηκε από την Μπαρτσελόνα στη Θέλτα, ενώ ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ αρέσει πολύ, αλλά ο25χρονος Ολλανδός κρίνεται ακριβός αξιώνοντας πάνω από 600.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x