Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Οι τελευταίες σκέψεις του Μπούργος για Τελ Αβίβ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πιο δύσκολη ομάδα από την Γκόμελ. Θα συναντήσει ένα σύνολο από έναν προπονητή που γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Όλο του το επιτελείο αποτελείται από γνωστούς μας ανθρώπους και είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο. Οι πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει είναι πολύ πιο εύκολες, από οποιονδήποτε άλλο σε μία εποχή που το σκάουτινγκ έχει προχωρήσει αρκετά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από την άλλη, η Μακάμπι δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τον Ζάχαβι να επιστρέφει τώρα από έναν τραυματισμό. Είναι ο παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα του Ίβιτς. Επίσης, δεν έχει ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του ρόστερ της», πρόσθεσε.

Και για τον Άρη, υπογράμμισε: «Ο Άρης, τώρα, θα πάει πιο συγκεντρωμένα και θα επιχειρήσει να χτυπήσει στο ανοικτό γήπεδο. Το πιο πιθανό είναι ο Μπούργος να επιλέξει έναν τρίτο χαφ, μπροστά από τον Νταμπό και του Ντουκουρέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x