Stoiximan Super League

Άρης: Όλο και πιο κοντά σε Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη, από τον Ολυμπιακό. «Παράθυρο» για απόκτηση εξτρέμ.

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Άρη είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Παρότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση από καμία πλευρά, πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιθετικός από τη Μαυριτανία είναι προ των πυλών του Άρη. Μάλιστα η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και θα προσφέρει στον Άλαν Πάρντιου μια πολύ καλή λύση τόσο για την κορυφή όσο και για τα άκρα της επίθεσης.

Η συγκεκριμένη προσθήκη είναι πολύ πιθανό να μην είναι η τελευταία για τους «κίτρινους». Οι πιθανότητες παραχώρησης του Ντάνιελ Μαντσίνι είναι πολλές, παρότι υπάρχει διαφορά μεταξύ παίκτη και Ολυμπιακού στο οικονομικό, ενώ δεν υπάρχει ακόμη κάποια ικανοποιητική προσφορά εκτός Ελλάδας. Εφόσον ο Αργεντινός πουληθεί, σενάριο που είναι και το επικρατέστερο, ο Άρης αναμένεται να κάνει μια ακόμη προσθήκη μεσοεπιθετικά.

Στο μεταξύ, με μοναδικό ερωτηματικό τον Λουίς Πάλμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο 22χρονος ακραίος έχει μια κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x