Stoiximan Super League

Παίρνει Ιζέτ Χαΐροβιτς ο Άρης!

Ο Άρης ακύρωσε τη συμφωνία με τον Χόρχε Κορέα και φέρεται πως έχει φέρει ήδη στη Θεσσαλονίκη τον Ιζέτ Χαΐροβιτς!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» καταρχήν ακύρωσαν τη συμφωνία με τον Χόρχε Κορέα και φέρονται να έχουν φέρει ήδη στη Θεσσαλονίκη τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό, Ιζέτ Χαΐροβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος εξτρέμ βρέθηκε με τον ατζέντη του στα γραφεία της ομάδας το πρωί της Τρίτης για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Άρη και ετοιμάζεται, μάλιστα, να ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία.

Ο Χαΐροβιτς καλύπτει κατά κύριο λόγο το δεξί άκρο της επίθεσης. Μέχρι πέρυσι ανήκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με 3 γκολ και 1 ασίστ σε 15 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βέρντερ Βρέμης (41 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ), Γαλατάσαραϊ (12 συμ., 1 γκολ, 3 ασίστ) Εϊμπάρ (9 συμ. 1 γκολ) και φυσικά τη Γκρασχόπερς (109 συμ. 28 γκολ, 15 ασίστ) από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς γεννήθηκε στην Ελβετία.

Είναι διεθνής, δε, με τις «μικρές» ομάδες της Ελβετίας, έχει αγωνιστεί σε ένα φιλικό με την ανδρική ομάδα κόντρα στην Τυνησία -ήταν στον πάγκο και σε φιλικό κόντρα στην Ελλάδα- αλλά επέλεξε, τελικά, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, με την οποία μετράει 27 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x