Stoiximan Super League

Παίρνει Οντουμπάγιο για τα δεξιά ο Άρης

Τον Αγγλο με καταγωγή απο τη Νιγηρία, δεξιό μπακ της ΚΠΡ κλείνει ο Αρης για να πλαισιώσει τον Εμπακατά.

Από την αγγλική αγορά φαίνεται ότι βρίσκει και πάλι ο Αρης τον παίκτη που αναζητά για το δεξί άκρο της άμυνας ώστε να πλαισιώσει τον Σαλέμ Εμπακατά.

Μάλιστα φαίνεται ότι τον βρίσκει απο την ίδια ομα΄δα στην οποία πέρσι αγωνίστηκε ο Αντρέ Γκρέι. Την ΚΠΡ. Ο λόγος για τον άγλλο νιγηριανής καταγωγής Μόουζες Οντουμπάγιο που όλα αυτά τα χρόνια βγαζει το ψωμί του στο νησί.

Ο Οντουμπάγιο έχει γεννηθεί στο Λονδίνο στις 28 Ιουλίου του 1993, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ με δυνατότητα να αγωνιστεί και ως φουλ μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Λέιτον Οριεντ με ενδιάμεσους δανεισμούς. Το καλοκαίρι του 2014 τον αγόρασε η Μπρέντφορντ, κάνοντας εντυπωσιακή σεζόν με 48 ματς και τρία γκολ στην Τσάμπιονσιπ.



Επίδοση που ανάγκασε τον Στιβ Μπρους να πληρώσει 5 εκ λίρες για να τον πάρει στην Χαλ το επόμενο καλοκαίρι. Η παρουσία του υπήρξε καταλυτική στην άνοδο της Χαλ, κάνοντας 53 ματς και συνθέτοντας μια εξαιρετική άμυνα μαζί με τον Ρομπερτσον και τον Χάρι Μαγκουάιρ.



Τοτε ήταν που στάθηκε άτυχος. Σε φιλικό προετοιμασίας με την Γκρίμσμπι τραυματίζεται σοβατά στο γόνατο και για τα επόμενα δυο χρόνια περνάει το χρόνο του σε γυμναστήρια και φυσιοθεραπευτήρια.



Το καλοκαίρι του 2018 επιστρέφει στην Μπρέντφορντ και κάνει 30 ματς. Το επόμενο καλοκαίρι πείθει τον Μπρους να τον πάρει στην Σέφιλντ Γουένσντει. Εμεινε δυο σεζόν και πέρσι μετακόμισε στην ΚΠΡ με την οποία είχε 28 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x