Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Ο καλός Διούδης, ο κακός Πούγγουρας και ο… άσχημος Χατζηγιοβάνης

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, με τους Διούδη, Χατζηγιοβάνη κα Πούγγουρα να ξεχωρίζουν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Άρης κα Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 9η αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε, εν πολλοίς λόγω των επεμβάσεων του Διούδη στην επανάληψη, της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας του Χατζηγιοβάνη στο πρώτο ημίχρονο και μιας ακόμα αποβολής του Πούγγουρας στα φετινά play-offs!

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στο σημερινό παιχνίδι.

Διούδης (8):
Αναμφίβολα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και υπεύθυνος για το 0-0. Πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές όσο και αποτελεσματικές επεμβάσεις, με εκείνη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα στο 67’ να είναι… όλα τα λεφτά!

Μολό (7):
Ξεκίνησε με κάποια… θέματα στο ματς, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του, βοηθώντας τόσο αμυντικά όταν κάλυψε ωραια τον Γκαρσία γλιτώνοντας το 1-0, όσο και επιθετικά, με την σέντρα στον Βιγιαφάνιες.

Σένκεφελντ (4):
Νέα κακή βραδιά για τον Ολλανδό αμυντικό. Αρχικά, έχασε τον Μάνο σε μια φάση που πήγε να κοστίσει, ήταν εκείνος που έκανε το λάθος γύρισμα στον Διούδη με τον Μαντσίνι και τελικά αποχώρησε τραυματίας…

Πούγγουρας (4): «Πιστώνεται» το μαρκάρισμα πάνω στον Μάνο στο 18’, έχει μια ακόμα καθοριστική παρέμβαση στην επανάληψη και τελικά τα… γκρεμίζει όλα, αφήνοντας αψυχολόγητα τον ΠΑΟ με παίκτη λιγότερο, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχει προηγηθεί με τον Μαντσίνι!

Χουάνκαρ (5):
Δεν έκανε και την καλύτερη του εμφάνιση απόψε ο Ισπανός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού, καθώς «φορτώθηκε» πολύ η πλευρά του και δεν μπόρεσε να ανέβει για να προσφέρει επιθετικά. Αμυντικά, τα κατάφερε κάπως καλύτερα.

Χατζηγιοβάνης (6): Ήταν ιδιαίτερα κινητικός από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, κουβάλησε την μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες αλλά χρεώνεται ότι δεν σκόραρε στο 25’, καθυστερώντας να σουτάρει. Αντικαταστάθηκε στην επανάληψη λόγω ενοχλήσεων.

Σανκαρέ (5):
Ο Σενεγαλέζος μέσος γύριζε αρκετά χαμηλά για να πάρει μπάλα στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα να χάνει δυνάμεις και… να χάνεται. Δεν πρόσφερε πάντως κάτι το ιδιαίτερο δημιουργικά και λογικά αντικαταστάθηκε.

Αλεξανδρόπουλος (5): Έκανε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να στοιχίσει στην ομάδα του, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε. Κάλυψε χώρους ενώ έπαιξε και σαν κεντρικός αμυντικός μετά την αποχώρηση του Σένκεφελντ.

Βιγιαφάνιες (4):
Πέρασε… και δεν ακούμπησε ο Αργεντινός άσος, που, ακόμα κι έτσι, βέβαια, θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας για το «τριφύλλι» αν η κεφαλιά του στο 79’ έβρισκε στόχο. Ούτε κι όταν πέρασε επιτελικός έκανε την διαφορά.

Μακέντα (5): Είχε διάθεση, έτρεξε, αλλά χάθηκε κι αυτός ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ. Πέρασε την πολύ καλή πάσα στον Χατζηγιοβάνη στην φάση που θα μπορούσε να γίνει το 0-1 για τον Παναθηναϊκό, ενώ «πλήρωσε» την αποβολή του Πούγγουρα.

Καρλίτος (4): Είχε να σκοράρει από τις 6 Φεβρουαρίου και το ματς στο Περιστέρι ο Ισπανός επιθετικός που συνέχισε το σερί του και σήμερα. Είχε μια καλή στιγμή, με το μακρινό σουτ στο 8’ αλλά μετά… τίποτα και έγινε αλλαγή.

Σάντσες (6): Μπήκε στο 53ο λεπτό στη θέση του Σένκεφελντ, παίρνοντας θέση στην μεσαία γραμμή της ομάδας του, για μια ακόμα φορά αντί για το δεξί άκρο της άμυνας. Έδωσε αρκετές «μάχες».

Ιωαννίδης (5): Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 63’, αντικαθιστώντας τον Χατζηγιοβάνη, με τον Συλαϊδόπουλο να προσβλέπει στα φρέσκα πόδια του. Δεν κατάφερε όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του, λόγω και της αποβολής του Πούγγουρα.

Μοαυρίσιο (4): Η είσοδός του στο ματς έγινε ένα λεπτό αργότερα, αντί του Καρλίτος και η απορία έχει να κάνει κυρίως με το γιατί δεν ξεκίνησε… Ωστόσο, όσο αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Καραγιάννης (-): Μπήκε αντί του Μακέντα στο 75ο λεπτό κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να βαθμολογηθεί. Έδειξε τσαγανό, πάντως, ενώ έκανε κι ένα πολύ καλό όσο και κρίσιμο τάκλιν στον Μάνο στο 85’!

Μπουζούκης (-): Πέρασε στο ματς στο 76ο λεπτό, στην προσπάθεια του προπονητή του να «παγώσει» τον ρυθμό και να κρατήσει μπάλα, χωρίς όμως να κάνει κάτι περισσότερο.

Συλαϊδόπουλος (6): Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού παρέταξε μια παρόμοια 11άδα με εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ, όταν ήταν ξανά στον πάγκο, παίζοντας με 4-4-1-1. Προς το τέλος του ημιχρόνου πέρασε τον Μακέντα έξω αριστερά και τον Βιγιαφάνιες ως «δεκάρι», γυρίζοντας το σε 4-2-3-1. Του έκατσαν πολλές… στραβές, όπως η αναγκαστική αλλαγή του Σένκεφελντ και η αποβολή του Πούγγουρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x