Stoiximan Super League

Άρης-ΠΑΟΚ: Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έρχεται νωρίς

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της super League.

Νωρίς έρχεται το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Super League! Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική στη μάχη της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση στα δύο «στρατόπεδα» να είναι τελείως διαφορετική.

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το επικείμενο διαζύγιο με τον Χέρμαν Μπούργος και ο Απόστολος Τερζής θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στο ντέρμπι. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ήττα με 3-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Ο Πάλμα υπολογίζεται κανονικά για το ματς, ενώ αντιθέτως εκτός θα είναι ο Οντουμπάτζο. Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο από τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι θέλουν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη και να... πιάσει τον συντοπίτη στη βαθμολογάι.



Το 2/2 έστω και με… οριακές νίκες έχει καταφέρει να κάνει στην εκκίνηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Αμφότερες στην Τούμπα, η πρώτη με 1-0 επί του Παναιτωλικού και η δεύτερη με 2-1 επί του Ατρομήτου με το γκολ να έρχεται στο 90’+5’. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάει για το θετικό αποτέλεσμα στο «Βικελίδης» με έξτρα ψυχολογία, ενώ δεν υπολογίζει για το ματς τους Νέσμπεργκ, Κάργα, Κουαλιάτα, Κούτσια και Ρικάρντο. Αναμφίβολα, σκοπός σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα η νίκη, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το 3/3 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.



Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης:
Koυέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Πάλμα, Γκρέι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον.

Διαιτητής: Γκοντίνιο
Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μότα
4ος: Φωτιάς
VAR: Φερέιρα, Θ. Μωυσιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x