Stoiximan Super League

Άρης να... γουστάρεις με Καμαρά και Ιτούρμπε!

Ο Άρης ήταν απολαυστικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-1), έχοντας μεταξύ των σκόρερ τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Καμαρά και Ιτούρμπε.

Βγάζει μάτια ο Άρης! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ενθουσίασε τον κόσμο της με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία και απέφερε την εμφατική νίκη με 4-1 στο φιλικό ματς.

Ανεβάζει κι άλλο το επίπεδό του σε σχέση με πέρυσι ο Άρης, με τους Καμαρά, Ιτούρμπε να συστήνονται στο κοινό με γκολάρες, ενώ τα άλλα δύο σκόραραν οι Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία. Για τον απογοητευτικό ΠΑΣ είχε μειώσει σε 2-1 ο Σάλιακας.


Με διάθεση μπήκαν στο ματς οι δύο ομάδες, παρόλα αυτά το πρώτο μισάωρο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις και στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Λίγο η ζέστη, λίγο τα βαριά πόδια από την προετοιμασία, το ματς μέχρι το 30ο λεπτό δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αλλά από εκεί και πέρα ήταν λες και... γύρισε ο διακόπτης! Ο Καμαρά με τρομερό σουτ στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ και συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του Άρη, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ένα ακόμη νέο μεταγραφικό απόκτημα και συγκεκριμένα ο Φαμπιάνο να γράψει το 2-0 με κεφαλιά. Ο Σάλιακας, πάντως, στα... καπάκια μείωσε για τον ΠΑΣ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

Με το πόδι στο... γκάζι και στο δεύτερο μέρος ο Άρης, με τον Καμαρά να γίνεται αυτή τη φορά δημιουργός και να δίνει έτοιμο γκολ στον Ματέο Γκαρσία για το 3-1, με τον Ιτούρμπε να μπαίνει λίγο αργότερα στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποθέωσης και να βρίσκει και αυτός δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τον Άρη που τελείωσε με παίκτη περισσότερο το ματς καθώς ο Εραμούσπε του ΠΑΣ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.











Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις (78’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (82’ Μαρμαρίδης), Λούμορ (75’ Σάκιτς), Μπεναλουάν (75’ Ματίγια), Φαμπιάνο (56’ Ασλανίδης), Ντιαγέ (67’ Τζέγκο), Λούκας Σάσα, Μαντσίνι (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (52’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (78’ Ντουάρτε), Καμαρά (67’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (87’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι (87’ Λόλης), Καραχάλιος (78’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Μέντεθ (56’ Τριάδης), Κόντε (67’ Παντελάκης), Περέα (78’ Μιλιντσεάνου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x