Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Νικητής ο Μεταξάς στη μάχη του πάγκου

Τρίτη και φαρμακερή λένε, αλλά στη σχέση που έχουν αναπτύξει τη φετινή περίοδο Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα αυτό δεν ίσχυσε, καθώς οι Ηπειρώτες πήραν απολύτως δίκαια τον βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης».

Όρθιος έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον δεύτερο βαθμό τους στη διαδικασία (μάλιστα η ήττα τους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον ΠΑΟΚ) και τους «κίτρινους» να μένουν χωρίς νίκη, με την τέταρτη θέση να είναι υπό αμφισβήτηση.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, καθώς ο Ηρακλής Μεταξάς είδε το σχέδιό του σε απόλυτη εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τον Χέρμαν Μπούργος που περισσότερο μπέρδεψε τους παίκτες του με τις επιλογές του.

Ο προπονητής της εξέδρας από το sport-fm.gr κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

Σε αυτή την εποχή απαγορεύονται τα πειράματα:
Παράτολμη η απόφαση του Χέρμαν Μπούργος να αλλάξει τον σχηματισμό μιας ομάδας που παίζει επί δύο χρόνια το 4-2-3-1. Και μάλιστα σε μια περίοδο που δύσκολα μπορούν οι παίκτες να μάθουν νέα.. . κουσούρια, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ριζική αλλαγή σχηματισμού. Κι όχι μόνο αυτό… Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε ουσιαστικά με έναν επιθετικό και η επιλογή τριών κεντρικών αμυντικών ήταν μάλλον υπερβολική. Ο Μεταξάς από την άλλη πλευρά, έχει μια ΟΜΑΔΑ, που δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τον Άρη.

Γκολ αγνοείται: Τρίτο ματς και ο Άρης παραμένει χωρίς νίκη και το πιο ανησυχητικό, με μόλις ένα γκολ, αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε δύο ματς που κλήθηκαν να δημιουργήσουν δεν το έκαναν, ενώ και ο Καμαρά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά, αλλά… killer δεν είναι. Αυτό αποδείχθηκε με την κεφαλιά στο 74’, εκεί που ένας εκτελεστής κλάσης δύσκολα χάνει τέτοια ευκαιρία.

Λοντίγκιν στους κορυφαίος γκολκίπερ της Λίγκας: Δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία επέμβαση στο σημερινό ματς ο Λοντίγκιν. Χρειάστηκε κυρίως στο σουτ του Σάσα στο 17’, που απέκρουσε πειστικά σε κόρνερ. Ωστόσο, είναι τέτοια η παρουσία του στα γκολπόστ και η σιγουριά που βγάζει στις ενέργειές του, που τον καθιστούν από τους κορυφαίους στη Λίγκα, αν όχι κοφυφαίο.

Μία ήττα και αυτή με το ζόρι: Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο ΠΑΣ έχει μια εξαιρετική ομάδα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ματς. Δεν θα δώσει τώρα τις εξετάσεις του το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά. Ωστόσο, το στοιχείο που είναι αιτία για πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα κόουτς είναι το γεγονός ότι κρατά τους παίκτες του με κίνητρο. Πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό, πήρε βαθμό στην έδρα του Άρη και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ματς που είχε απουσίες ακόμα και του προπονητή. Μην ξεχνά κανείς ότι αυτή τη σεζόν δεν παίζει το πιο ακριβό συμβόλαιο (Κόντε) και σήμερα ήταν εκτός και ο Πίρσμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x