Stoiximan Super League

Άρης: Πίρσμαν, Σίλβα και… φορ

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Άρης για να ολοκληρώσει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες ημέρες.

Την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών θα προσπαθήσει ο Άρης να καλύψει τα κενά που έχει και έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό στο ρόστερ του προσπαθώντας μέσα από 2-3 κινήσεις που θα κάνει να βελτιώσει και την αγωνιστική του εικόνα.

Η πρώτη περίπτωση που παραλίγο να γίνει σήριαλ και αναμένεται να έχει αίσια έκβαση είναι αυτή του Πίρσμαν. Ο Βέλγος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και μένει να συμφωνηθεί και το αντίτιμο που θα πάρει ο ΠΑΣ για να τον αποδεσμεύσει. Αυτό πιθανότατα θα είναι στις 100.000 ευρώ και ο αριστερός μπακ των Ιωαννίνων θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει και η επιστροφή του Σάντε Σίλβα που και προχθές ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ο Πορτογάλος θα προσφέρει ακόμη μια επιλογή στα πλάγια της επίθεσης και κρίνεται σκόπιμο να επιστρέψει αφού ο Ματέο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Γκάμα δεν μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα και ο Ιτούρμπε υπολείπεται ακόμη σε επίπεδο ετοιμότητας.

Εκτός των δυο αυτών... γνώριμων, το βάρος αυτές τις μέρες πέφτει στην ενίσχυση της επίθεσης με ένα φορ που προέκυψε εδώ και 2-3 μέρες και θεωρείται μια καλή περίπτωση με δεδομένο ότι είναι και προσφάτως ελεύθερος. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες ο Άρης κοιτούσε παίκτες (δεκάρι, στόπερ και χαφ) παραμένει άγνωστο αν θα γίνουν κινήσεις με δεδομένη πλέον και την πίεση του χρόνου αλλά και την οικονομική συγκυρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x