Stoiximan Super League

Πρεμιέρα με αύρα από Ζερβινιό για τον Άρη

Έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με τον Άρη και να προσθέσει το... αλατοπίπερο στην πρεμιέρα του Άρη στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Ζερβινιό.

Ο Άρης απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο προσδοκώντας στην ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ του και την υλοποίηση των φετινών μεγαλεπήβολων στόχων του.

Αναμφίβολα αυτός με το πιο… βαρύ βιογραφικό, τις πιο πλούσιες παραστάσεις είναι ο Ζερβινιό.

Ο Ιβοριανός έστω και στα 35 του κουβαλάει μια αύρα που την έχει ανάγκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης και φροντίζει με την καθημερινή του παρουσία στο προπονητήριο να επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής να αποκτηθεί.

Μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει στις ευρωπαϊκές μάχες, όμως δούλεψε σκύβοντας το κεφάλι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και χωρίς υπερβολή είναι 100 % έτοιμος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Το μόνο που του λείπει είναι να νιώσει και πάλι σταδιακά ασφαλής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και φυσικά ο αγωνιστικός ρυθμός.

Αυτός θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια και ήδη ο Μπούργος φαίνεται να τον υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο. Ίσως όχι ακόμη για το βασικό σχήμα, σίγουρα όμως για να έρθει από τον πάγκο και να αρχίζει να παίρνει μυρωδιά από Βικελίδης και να αρχίσει να αποκτά κώδικα επικοινωνίας με τους νέους του συμπαίκτες.

Κάθε εναρκτήριο παιχνίδι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η παρουσία ενός σταρ όπως ο Ζερβινιό απλά θα προσθέσει το αλατοπίπερο απέναντι στον νεοφώτιστο Λεβαδειακό και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x