Stoiximan Super League

Προετοιμασία μετ΄εμποδίων για Παναθηναϊκό στον Άρη

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμού και κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Άρης ρίχνει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, μετά την είσοδο του νέο χρόνου.

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι του Άρη για το 2022 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Άκης Μάντζιος προετοιμάζει την ομάδα του μετ΄ εμποδίων και δεν μπορεί με ασφάλεια να γνωρίζει σε ποιους ακριβούς θα υπολογίζει αφού το club…χτυπήθηκε από τον Covid αλλά υπάρχουν και θέματα τραυματισμών, συν τη δεδομένη απουσία του βασικού του φορ, του Καμαρά στο Κόπα Άφρικα.

Με κορωνοϊό βρίσκονται ήδη καθηλωμένοι δυο ποδοσφαιριστές στις πατρίδες τους με τον έναν εξ αυτών να βγαίνει εκ νέου θετικός σε νέο έλεγχο. Γεγονός που τον θέτει μάλλον εκτός αφού βρίσκεται σε καραντίνα. Άγνωστο παραμένει ακόμη τι θα γίνει με τους άλλους δυο (ο ένας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη). Σήμερα εξάλλου αναμένονται και οι άλλοι τρεις που είχαν πάρει εξτρά άδεια.

Ματέο και Μαντσίνι υποβλήθηκαν σε τεστ στην Αργεντινή πριν πετάξουν, είναι αρνητικοί και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προπονηθούν το απόγευμα. Με τον Ματέο βέβαια υπάρχει και το θέμα του τραυματισμού του, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου και είναι ερωτηματικό αν το έχει ξεπεράσει για να μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Μάντζιος.

Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Εντιαγέ, ενώ αμφίβολος εξακολουθεί να είναι και ο Μπερτόγλιο που κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο δικέφαλο και κάποια κομμάτια της προπόνησης και η ετοιμότητά του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x