Stoiximan Super League

Άρης: Προπόνηση χωρις απρόοπτα στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση -που έγινε επί αθηναϊκού εδάφους- των παικτών του Άρη, ενόψει ΑΕΚ.

Επί αθηναϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κάνοντας ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με την «Ένωση» θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο, με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x