Stoiximan Super League

Άρης: Πρώτη προπόνηση με ηγετική ομιλία Μάντζιου - Με κορωνοϊό ο Σάσα

Στην πρώτη προπόνηση του Άρη για τη φετινή σεζόν, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του για τη χρονιά που ακολουθεί, ενώ ο Λούκας Σάσα παραμένει στη Βραζιλία με κορωνοϊό.

Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

«Χαίρομαι που σας βλέπω ξανά μετά από ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική χρονιά καθώς έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η περσινή χρονιά είναι μια καλή παρακαταθήκη και έδειξε σε όλους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.
Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με πολύ πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε . Τα υπόλοιπα θα τα λέμε καθημερινά.

Ξεκινάμε δουλειά, εύχομαι να είμαστε υγιείς να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά»,
ανέφερε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Άκης Μάντζιος, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος που με την σειρά του μίλησε στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», αναφέροντας:

«Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Χαίρομαι που βρισκόμαστε ξανά και να είστε βέβαιοι ότι η διοίκηση εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται ώστε να δουλεύετε σε ιδανικές συνθήκες.

Το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσετε κι άλλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ομάδας και κατ επέκταση της δουλειάς σας . Έρχεται μια χρονιά με νέες προκλήσεις .

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του κλαμπ είναι να προχωρήσει φέτος στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x