Stoiximan Super League

Ψάχνει αλλού για χαφ ο Άρης, κι άλλος στόπερ στο προσκήνιο

Την εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή καλείται να ενεργοποιήσει ο Άρης, από τη στιγμή που ο Μπρούνο Κόστα θα μείνει στην Πόρτο. Στη… γύρα για άλλον έναν στόπερ οι Θεσσαλονικείς.

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο «φλερτ» του Άρη με τον Μπρούνο Κόστα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πορτογάλος χαφ αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Πόρτο, μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη διοίκηση για την παραχώρηση του παίκτη και έδωσε παράλληλα τις απαραίτητες διαβεβαιώσει στον ίδιο πως θα έχει χρόνο συμμετοχής στους «δράκους».

Άλλωστε, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας και πρώην άσος του ΠΑΟΚ εκτιμά το γεγονός πως ο 25χρονος χαφ μπορεί να προσφέρει και ως δεξί μπακ-χαφ στο πλάνο του και από εκεί θα «γράψει» επίσης συμμετοχές.

Πλέον ο Άρης καλείται να ενεργοποιήσει την εναλλακτική λύση που είχε σταντ μπάι, ενισχύοντας τη μεσαία του γραμμή που ήταν από τις προτεραιότητες της ΠΑΕ στην τελική ευθεία για το φινάλε των μεταγραφών.

Εν τω μεταξύ, εκείνο που προκύπτει είναι πως οι «κίτρινοι» ψάχνονται για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, μετά τον Νικολά Ενκουλού για να μπορέσει να πλαισιωθεί καλύτερα η τετράδα στην άμυνα που αυτή τη στιγμή συμπληρώνουν οι Φαμπιάνο, Μπράμπτς και ο νεαρός Τανούλης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του μπακ-απ του Αντρέ Γκρέι, φαίνεται πως πάει πιο πίσω και εκτιμάται πως θα βρεθεί κάποιος παίκτης που θα έχει τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x