Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς Καμαρά ο Άρης, πάει για άλλους δύο

Το απόγευμα αναμένεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, ο οποίος θα προχωρήσει τις υποθέσεις του Ραφίκ Γκιτάν και του κεντρικού αμυντικού.

Αντίστροφα για την άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετρούν στον Άρη.

Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, ο Μαυριτανός επιθετικός θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα (στις 20:00) και θα κάνει τις τελευταίες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κίτρινους».

Συγκεκριμένα, ο παίκτης θα φτάσει στην πόλη και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης συμφώνησε για την αγορά του παίκτη από τη Φούλαμ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 600.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Βόλο πως η ομάδα έχει κλείσει τον Ραφίκ Γκιτάν για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, τα ονόματα του Μπρόρσον, του Λέμος και του Αρίμπας παραμένουν στην «κίτρινη» λίστα, με την περίπτωση του πρώτου να απασχολεί περισσότερο και παράλληλα να παρουσιάζει τις περισσότερες δυσκολίες.

Για τον Αρίμπας από την ΠΑΕ ειπώθηκε πως έπαψε να απασχολεί, από τη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και άλλαξε τους όρους της προφορικής συμφωνίας.

Ο Μάντζιος, από τη μεριά του, θα ήθελε να έχει τον κεντρικό αμυντικό ήδη στη διάθεσή του, όμως αυτή η υπόθεση φαίνεται πως θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x