Stoiximan Super League

Άρης: Συνεχίζονται οι επαφές με Βελάσκεθ, ζήτησε προσήλωση στο ντέρμπι ο Τερζής

Ο Τόλης Τερζής προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του Άρη συγκεντρωμένους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον Χούλιο Βελάσκεθ για τον πάγκο.

Οι συζητήσεις του Άρη με τον Χούλιο Βελάσκεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας συνεχίζονται, αλλά παράλληλα συνεχίζεται και η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Βικελίδης».

Ο Τόλης Τερζής, που όλα δείχνουν πως θα είναι στον πάγκο σε αυτό το ματς, ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να έχουν συγκέντρωση και να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι. Μάλιστα έκανε και τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές, ειδικά τους νέους για να τους βάλει στο κλίμα και να αντιληφθούν πλήρως τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Λουίς Πάλμα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας, με τον πρώτο να χάνει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι και τον δεύτερο να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Σε ό,τι αφορά στις επαφές με τον 40χρονο προπονητή, η διοίκηση ζήτησε την άποψη των Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα που έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν όλοι τους πολύ καλά λόγια για τον Ισπανό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x