Stoiximan Super League

Η απουσία του Μπερτόγλιο, η απόφαση για Καμαρά-Εντιαγέ

Αρκετούς «πονοκεφάλους» καλείται να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος, μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Άρη στον Βόλο.

Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Τετάρτη (10/11).

Μπορεί οι παίκτες να απολαμβάνουν τις «ανάσες» που πήραν από τον Άκη Μάντζιο, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον προπονητή της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να διαχειριστεί μία σειρά από προβλήματα που θα απασχολήσουν τους «κίτρινους» μετά το πέρας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Πρώτο και κύριο, περιμένει να μάθει το ακριβές διάστημα της απουσίας του Φακούντο Μπερτόγλιο μετά την αποβολή του στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο και αναμένεται να τιμωρηθεί από τρεις έως πέντε αγωνιστικές.

Η απουσία του ασφαλώς και επηρεάζει το πλάνο του Μάντζιου, καθώς ο Αργεντινός είναι ένας κομβικός παίκτης του ρόστερ.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με τους αγώνες που θα λείψουν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Μπαντού Εντιαγέ.

Αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες και θα χρειαστεί να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τέσσερα επόμενα ματς με: ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει γνωστός και ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Οι πρώτοι αγώνες εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν 30/11 και 1-2/12, ενώ οι ρεβάνς 21-22-23/12.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x