Stoiximan Super League

Άρης: Τα νέα διαρκείας θα τιμήσουν τον Άλκη

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Άρη. Στόχος οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τις 10.000.

Μια εντελώς διαφορετική πολιτική θα ακολουθήσει φέτος η ΠΑΕ Άρης όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας που αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες μέρες.

Οι τιμές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι πιο προσιτές σε σχέση με πέρσι που περιλάμβαναν μόνο τους αγώνες της κανονικής περιόδου, προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλα τα νοικοκυριά ενώ θα περιλαμβάνουν διάφορες παροχές για τους κατόχους.

Επιπλέον- κι αυτό είναι το πιο σημαντικό- θα έχουν συμβολική αξία αφού θα υπάρχει αναφορά του ονόματος του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που θα είναι χαραγμένο πάνω στις κάρτες.

Με αυτό τον τρόπο ο Άρης πέρα από τον φόρο τιμής στον 19χρονο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, επιδιώκει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Έχοντας μπροστά την πρώτη σεζόν με πληρότητα 100% στις κερκίδες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φιλοδοξεί να ξεπεράσει το φράγμα των 10.000 διαρκείας που θα σημαίνει γεμάτο γήπεδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες και σημαντική οικονομική βοήθεια σε μια περίοδο δίχως πολλά έσοδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x