Ο Αλέξης Σαββόπουλος μετέφερε στο ρεπορτάζ του το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Ρούμπεν Ρέγες στους ποδοσφαιριστές του Άρη, σε μια συνάντηση που είχε μαζί τους. Ο αθλητικός διευθυντής των «κιτρίνων» τόνισε ότι η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και πως από εδώ και πέρα η περίοδος θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον όλων. «Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δείξετε ποιοι είστε… Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για κανέναν. Η επόμενη μέρα θα είναι κριτήριο για όλους. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί από εδώ και πέρα θα αξιολογηθεί αναλόγως ενόψει Ιανουαρίου», ήταν το μήνυμα του Ρέγες, όπως υπογράμμισε ο Σαββόπουλος.
Η παρέμβασή του έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, καθώς ο Άρης δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει σημαντικό τεστ. Ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι είναι η στιγμή που κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγουν μπροστά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να δείξουν ηγετική στάση, καθώς η ομάδα χρειάζεται παίκτες που θα τραβήξουν το σύνολο και θα αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Παράλληλα, στο μεταγραφικό κάδρο, σημείωσε, ότι παραμένει πάντα ο Μορόν, με τον Σαββόπουλο να μεταφέρει ότι η υπόθεση δεν είναι απλή, αφού ο Άρης διατηρεί ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης, κάτι που κάνει την αντικατάστασή του πιο περίπλοκη. Μόνο αν προκύψει πρόταση με σημαντικό οικονομικό αντίτιμο θα εξεταστεί σοβαρά η πώλησή του, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για τον Μόντσου, η ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει εσωτερικά το κενό και να κινηθεί πιο εύκολα για την απόκτηση χαφ σε σχέση με επιθετικό. Όπως τόνισε ο Σαββόπουλος, η κατάσταση στον Άρη είναι κρίσιμη και η διοίκηση ζητά ξεκάθαρα από τους παίκτες να αναλάβουν ευθύνες, ενώ οι μεταγραφικές εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ακούστε το ρεπορτάζ:
Διαβάστε Επίσης
Ο Άρης Betsson ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντανίλο Άντζουσιτς Μέρος της προπόνησης στον Άρη ο Μεντίλ Μορόν: «Έχω συμβόλαιο θα δούμε τι θα συμβεί - Θα έπρεπε να έχω φύγει νωρίτερα από την Ισπανία» Τα εύσημα του Σιάο στον Άρη για την εμφάνιση απέναντι στον ΠαναθηναϊκόΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






