Stoiximan Super League

Τα… τυπικά για Ντιόπ στον Άρη

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Παπέ Σέιχ Ντιόπ, ο οποίος έχει μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παπέ Σέιχ Ντιόπ στον Άρη.

Ο Σενεγαλέζος μέσος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, όπου συναντήθηκε μάλιστα με τον Θόδωρο Καρυπίδη πριν εκείνος περάσει την περιπέτεια με την υγεία του και νοσηλευτεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο παίκτης μίλησε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας και φαίνεται πως η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Ντιόπ να προβάρει τα «κίτρινα» και τις επόμενες μέρες να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.



Ο Παπέ Σέιχ Ντιόπ είχε αναδεχθεί το 2015 πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 της Ισπανίας το 2015, με 16 συμμετοχές στη La Liga τη σεζόν 2016-17 (και ένα γκολ) με τη Θέλτα.

Για αυτό τον λόγο η Λιόν είχε δώσει 10 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για τον πολλά υποσχόμενο τότε χαφ, προσφέροντας στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και τελικά επέστρεψε στην Ισπανία ως δανεικός στη Θέλτα, ενώ στη συνέχεια πήγε με τη μορφή δανεισμού ξανά στη Ντιζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x