Stoiximan Super League

Άρης: Τέλος ο Καντιμοίρης - Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Λυκούρης

Ο Άρης αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Καντιμοίρη, με τον Αντώνη Λυκούρη να αναλαμβάνει το εν λόγω πόστο.

Αλλαγή προσώπων στον Άρη. Οι «κίτρινοι» αποχαιρέτησαν τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Καντιμοίρη, με τον Αντώνη Λυκούρη να αναλαμβάνει το εν λόγω πόστο και να επιστρέφει στους «κίτρινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αντώνης Λυκούρης επέστρεψε στον Άρη. Ο 36χρονος (γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1986) θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καντιμοίρη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Αντώνης Λυκούρης εργάστηκε στην ομάδα μας από το 2015 έως το τέλος της σεζόν 2018-’19. Νωρίτερα είχε εργαστεί στο ίδιο πόστο στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ.».


Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής των πορτιέρε του συλλόγου δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι μέλος της οικογένειας του Άρη. Επιστρέφω σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον και σε μια ομάδα με την οποία συνδέθηκα τέσσερα χρόνια. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Καντιμοίρη, που κατείχε μέχρι πρότινος το σχετικό πόστο στην ομάδα, αναφέροντας: « Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Γιώργο Καντιμοίρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x