Stoiximan Super League

Γκρέι ή Ζερβινιό, το δίλημμα Πάρντιου ενόψει Παναθηναϊκού

Τα πλάνα του για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αρχίζει να καταστρώνει ο Άλαν Πάρντιου και η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως είναι κομβικής σημασίας.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους άπαντες στον Άρη, για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό για τους «κίτρινους» παιχνίδι, αφού μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλουν ανάλογη συνέχεια στη Λεωφόρο και να αρχίσουν να «χτίσουν» ένα σερί από νικηφόρα σερί στο πρωτάθλημα.

Ο Άλαν Πάρντιου, από τη μεριά του, έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας αυτή τη στιγμή το δίλημμα να ξεκινήσει τον Γκρέι ή τον Ζερβίνιο στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από εκεί και πέρα, ο Άγγλος προπονητής είχε με ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο Τσέχος αμυντικός ξεπέρασε πλήρως τη θλάση β’ βαθμού που είχε πριν από έναν μήνα και πλέον υπολογίζεται κανονικά για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x