Τον απόηχο της μεγάλης νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού, έκανε λόγο για την πιο γεμάτη και παράλληλα καλύτερη εμφάνιση του Άρη επί ημερών, Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ σημείωσε ότι οι «κίτρινοι» υπηρέτησαν άψογα και πολύ πιστά, ένα σφιχτό πλάνο το οποίο οικοδομήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Μεταξύ άλλων εξήρε την εξαιρετική εμφάνιση του Φραν Βέλεθ, αλλά και την κίνηση-ματ του Ουζουνίδη, να ρίξει στο ματς τον Σαβέριο, γνωρίζοντας πολύ καλά τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.
Τέλος τόνισε ότι ο Εβρίτης τεχνικός προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και να συνεχίσει τη δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προσθέτοντας ότι με τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς ο Άρης θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ για να παίξει τα... ρέστα του για τετράδα.
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






