Stoiximan Super League

Συνεχίζει το «σκανάρισμα» ο Άρης

Η αναμονή που υπάρχει λόγω της εκδίκασης του ban του Άρη στο CAS δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν καλύτερες επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Μέσα στον Ιούνιο περιμένουν στον Άρη να μάθουν τι θα γίνει με την ποινή που έχει επιβληθεί στην ομάδα για την υπόθεση του Ντουρμισάι, με την εκδίκηση του CAS που αναμένεται να διεξαχθεί γύρω στις 15 Ιουνίου.

Μέχρι τότε οι Θεσσαλονικείς, αγνοώντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, θα συνεχίσουν την αναζήτηση για υποψήφιους στόχους.

Σίγουρα οι «κίτρινοι» έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή και τους έχουν ενημερώσει για την κατάσταση, κρατώντας τους σε αναμονή.

Ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος και ο Θόδωρος Καρυπίδης έχουν συζητήσει και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα ασχοληθούν το προσεχές διάστημα για να μπορέσει να τρέξει το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Πάντα ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα υπάρχει η αγορά της Λατινικής Αμερικής, εκεί όπου ο Άρης έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Από τη στιγμή που ο Ντάτκοβιτς αποτελεί παρελθόν, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ψαχθεί πιο «ζεστά» για την ενίσχυση και στην αριστερή πτέρυγα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x