Μία ημέρα νωρίτερα, ήτοι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου αντί για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ζήτησε με αίτημά της προς τη Super League η ΠΑΕ Άρης να διεξαχθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Ο λόγος που οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν να αλλάξει η ημέρα του προγραμματισμένου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής αγώνα στο Αγρίνιο είναι επειδή την Τετάρτη (25/11) ακολουθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση τους απέναντι στη Λάρισα, για την 6η αγωνιστική.
Ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Πειραιωτών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






