Stoiximan Super League

Αρνητικός απολογισμός για Παναθηναϊκό στον «Γολγοθά»

Ο Παναθηναϊκός δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στο δύσκολο πρόγραμμα από την αρχή του 2019 και τώρα έχει… ζόρι για να μπει στην πεντάδα.

Η απώλεια δύο βαθμών στη Λιβαδειά (0-0) σε συνδυασμό με τη χθεσινή νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ (0-0) έριξαν τον Παναθηναϊκό εκτός πεντάδας, που είναι και ο εναπομείνας στόχος της σεζόν μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Οι «πράσινοι» στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου έχουν μόλις τρεις βαθμούς, ενώ στα ίδια παιχνίδια στον πρώτο γύρο είχαν το απόλυτο (12). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πέρασε ένα διάστημα 24 ημερών με επτά συνολικά παιχνίδια, όπου χαμογέλασε μόνο στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική, στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ υπήρχε και ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Λαμία για το Κύπελλο.

Είναι εμφανές πως ο Παναθηναϊκός είναι εκτός ρυθμού, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κόπωση, αφού συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν ποιότητα δεν έχουν επαρκείς «ρεζέρβες».

Το «τριφύλλι» έχει πλέον μπροστά του ένα ακόμη, το τρίτο σερί, ματς εκτός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ακολουθούν άλλα δύο δύσκολα ματς με Αστέρα (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) πριν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για το προσεχές παιχνίδι επανέρχονται από τιμωρία οι Κάτσε και Μαυρομμάτης, αλλά θα λείψει για τον ίδιο λόγο ο Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x