Stoiximan Super League

Άρχισαν οι συζητήσεις ΑΕΚ-Αλμπάνη

Την πρώτη συζήτηση με τον Ίλια Ίβιτς για το μέλλον της συνεργασίας του στην ΑΕΚ είχε ο Χρήστος Αλμπάνης, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Άρχισαν οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αλμπάνη, αναφορικά με το μέλλον του 26χρονου εξτρέμ στην Ένωση, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και όπως έχει συμβεί με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον και… επίσημα σε διαδικασία συζητήσεων για το μέλλον του.

Από πλευράς διοίκησης στα γραφεία της ΠΑΕ, το «παρών» έδωσε ο Ίλια Ιβιτς και εκτός από το οικονομικό, το οποίο δεν αποτελεί ιδιαίτερο θέμα, επί τάπητος τέθηκε το πλάνο που έχει η ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, καθώς αυτό είναι και το φλέγον ζήτημα που απασχολεί τον Χρήστο Αλμπάνη.

Αυτό το σκέλος των συζητήσεων εξήγησε και ο παίκτης, καθώς η προτεραιότητά του είναι να παίζει και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις στην εν λόγω διαπραγμάτευση.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει δεύτερος γύρος επαφών, όπως άλλωστε είναι και το φυσιολογικό σε μία τέτοιου είδους συζήτηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x