Stoiximan Super League

«Ας αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΟ την ευθύνη των ορισμών»

Για την κατάσταση που επικρατεί με τους Έλληνες διαιτητές, μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη οι Γιώργος Φασόλης και Πέτρος Καμπίτσης.

Για το μέλλον των Ελλήνων διαιτητών οι οποίοι συνεχίζουν να απουσιάζουν από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Stoiximan Super League, μίλησαν στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη οι Γιώργος Φασόλης και Πέτρος Καμπίτσης!

Αρχικά, ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης, τόνισε ότι γίνεται αγώνας για να επανέλθουν οι Έλληνες διαιτητές, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι θα μπορούσε να σφυρίξει Έλληνας στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αφού με τη βοήθεια του VAR θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Στη συνέχεια, ζήτησε να βρεθούν οι αιτίες του γιατί οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν να αποδώσουν, ενώ πρότεινε από εδώ και στο εξής να αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, τους ορισμούς.

Καλεσμένος της εκπομπής και ο Πέτρος Καμπίτσης, πήρε και εκείνος θέση για το.. φλέγον θέμα, μιλώντας για πρώην διαιτητές που έχουν κάνει τη διαιτησία επάγγελμα μετά την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση και ζητώντας από την Πολιτεία να έρθει σε σύσκεψη με ερασιτέχνες διαιτητές που έχουν υπηρετήσει με αυταπάρνηση, έτσι ώστε να βρεθεί λύση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x