Stoiximan Super League

Ασβεστάς: «Απαλλάχθηκε γιατί κρίθηκε πως δεν είναι υπαίτιος ο Ατρόμητος»

Ο Άρης Ασβεστάς ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το σκεπτικό της απόφασης του δικαιοδοτικού οργάνου της Stoiximan Super League να διεξαχθεί ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Η αναγνώριση του Ατρομήτου ως μη έχοντα υπαιτιότητα για την μη διεξαγωγή του αγώνα ήταν ο βασικός άξονας στον οποίο στηρίζεται η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της Stoiximan Super League να οριστεί εκ νέου ο αγώνας με την ΑΕΚ, όπως εξήγησε ο Άρης Ασβεστάς αναλύοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το σκεπτικό.

«Ο Ατρόμητος απαλλάχθηκε γιατί κρίθηκε πως δεν φέρει υπαιτιότητα. Η απόφαση αναφέρει πως το γήπεδο ανήκει δημοτική αρχή, ότι έχει ελεγχθεί και από UEFA, ότι έχουν γίνει πολλοί αγώνες χωρίς πρόβλημα και ότι οι εστίες είναι πακτωμένες με τσιμέντο εδώ και 15 χρόνια. Άρα το πρόβλημα που διαπιστώθηκε δεν μπορεί να οφείλεται σε ηθελημένη ενέργεια του Ατρομήτου. Επίσης του αναγνωρίστηκε πως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα για μη αντικειμενικούς λόγους, ενώ επισημαίνεται πως η μη αποκατάσταση του προβλήματος δεν θα πρόσφερε συγκριτικό πλεονέκτημα στον Ατρόμητο. Για όλα αυτά, αλλά και επειδή οι ποινές είναι βαρύτατες, θα έπρεπε η απόδειξη της υπαιτιότητας να είναι πλήρης και ακλόνητη, κάτι που δεν διέκρινε ο δικαστής», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x