Stoiximan Super League

Ασκήσεις τεχνικής, εντυπωσιακά ψαλίδια και... η διάθεση στα ύψη (vid)

Ασκήσεις τεχνικής και αρκετά πειράγματα από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο Χορστ της Ολλανδίας. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Έπειτα από 11 ημέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία σήμερα το απόγευμα να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ρίξει το βάρος σε ασκήσεις τεχνικής και ισορροπίας, πρόγραμμα που πάντα αρέσει στους παίκτες. Με αυτόν τον τρόπο, οι αθλητές... καθάρισαν λίγο το κεφάλι τους, κάνοντας μια πιο ευχάριστη προπόνηση και βγάζοντας από πάνω τους για λίγο την ένταση της προετοιμασίας, συνδυάζοντας, ταυτόχρονα, τη βελτίωση της τεχνικής τους.

Τέσσερα γκρουπ σε πέντε σημεία

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες. Τους πορτοκαλί, τους πράσινους, τους μαύρους και τους κίτρινους.

Οι ομάδες ήταν:

Πορτοκαλί: Διούδης, Ιωαννίδης, Μαουρίσιο, Καμπετσής, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κώτσιρας
Μαύροι: Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Σερπέζης, Σιδεράς.
Κίτρινοι: Βιγιαφάνιες, Βέλεθ, Μακέντα, Πέρες, Χριστογεώργος, Καρλίτος, Χουάνκαρ, Σάντσες
Πράσινοι: Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Αϊτόρ.

Οι ασκήσεις τεχνικής και ισορροπίας είχαν πέντε σημεία, από τα οποία περνούσαν όλες οι ομάδες. Το ένα σημείο ήταν με τους ποδοσφαιριστές να σηκώνουν την μπάλα με τα χέρια και με το κεφάλι να προσπαθούν να βρουν το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Στο απέναντι τέρμα και το δεύτερο σημείο της άσκησης, οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν το οριζόντιο με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Σε ένα τρίτο σημείο υπήρχαν δυο πολύ μικρές εστίες, η μία πίσω από την άλλη και οι παίκτες προσπαθούσαν με σκαφτό πλασέ να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της δεύτερης.



Το τέταρτο, το οποίο έβγαλε και το περισσότερο γέλιο στους ποδοσφαιριστές, ήταν και το πιο διασκεδαστικό. Οι παίκτες πιασμένοι χέρι - χέρι, έκαναν "γκελάκια" με την μπάλα και όλοι μαζί έφταναν σε μια στοίβα από 4 λάστιχα, προσπαθώντας να βάλουν την μπάλα μέσα σε αυτά, σαν να είναι καλάθι. Αν η μπάλα έπεφτε κάτω, τότε επέστρεφαν στο αρχικό σημείο της άσκησης.

Στο πέμπτο σημείο, ο Χρήστος Κόντης είχε βάλει "σημάδι". Οι παίκτες έπρεπε με συρτή πάσα να φροντίσουν προκειμένου η μπάλα να σταματήσει εκεί.

Νικητές, έπειτα από ωραίες προσπάθειες και όπως αναφέραμε πολλή διάθεση και κέφι, αναδείχθηκαν οι πράσινοι, οι οποίοι το πανηγύρισαν πειράζοντας τους παίκτες των άλλων ομάδων και βγάζοντας την... καθιερωμένη φωτογραφία.

Ποδοβόλεϊ και εντυπωσιακά ψαλίδια

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ποδοβόλεϊ. Σε πέντε "γηπεδάκια". Στο ένα ήταν οι τερματοφύλακες και στο άλλο οι ομάδες ήταν των τριών. Στη συγκεκριμένη άσκηση, την παράσταση έκλεψαν τα δυο εντυπωσιακά ψαλίδια, αρχικά από τον Χουάνκαρ και στη συνέχεια από τον Καμπετσή, με τους δυο ποδοσφαιριστές να... αυτοαποθεώνονται! Το ψαλιδάκι του Ισπανού μπακ πήγε μέσα, ενώ αυτό του Έλληνα φορ πέρασε λίγο έξω από τα όρια.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν προπόνηση το απόγευμα στο Χορστ της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x