Stoiximan Super League

«Αστακός» το Γεντί Κουλέ

Υψηλής επικινδυνότητας χαρακτηρίστηκε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο (14/4, 19:00) με την ΕΛ. ΑΣ να αναμένεται να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να πάρει η ΕΛ.ΑΣ ενόψει της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο σε ένα ματς που κρίνει την κατηγορία για τους κρητικούς.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου χαρακτήρισε τον εν λόγω αγώνα υψηλής επικινδυνότητας, παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν θα έχει οπαδούς του στο «Γεντί Κουλέ».

Ακόμη, η θύρα «6» αναμένεται να μείνει πάλι κλειστεί και είναι πιθανό εκεί να τοποθετηθεί ο προσωρινός πυλώνας ή ο γερανός για τη συμπλήρωση του φωτισμού.

Αγώνα δρόμου κάνουν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης και Βιτώρος για να προλάβουν τον τελικό κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x