Την παραφιλολογία περί προσπάθειας του Ολυμπιακού να ξαναντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μήτρογλου συνεχίζει η «Sabah».
Η τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο για προσφορά των «ερυθρόλευκων» στη Γαλατασαράι, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται «αστεία».
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται να έχουν προτείνει στον τουρκικό σύλλογο να πληρώσει 700.000 ευρώ από το συμβόλαιό του Έλληνα επιθετικού την προσεχή σεζόν και τα υπόλοιπα 2 εκατ. ευρώ να τα καλύψουν οι ίδιοι για τον έχουν στη διάθεσή του.
Κάτι για το οποίο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ενήμερα και η Μαρσέιγ (από την οποία είναι δανεικός ο Μήτρογλου), έχοντας δώσει μάλιστα τη συγκατάθεσή της γι’ αυτό το deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






