Stoiximan Super League

Η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και σήμερα (01/07) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Ξεκίνησε η δουλειά στον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες την Παρασκευή πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους και οι παίκτες γνωρίστηκαν με το νέο τους προπονητή, Ηρακλή Μεταξά.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Την Παρασκευή (01/07) ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον νέο προπονητή, Ηρακλή Μεταξά και τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητή, Βαγγέλη Τζιάρα και τον νέο γυμναστή, Αντώνη Τσικάκη.



Στην πρώτη προπόνηση ήταν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αρκάδων, Φακούντο Μπερτόγλιο, Χούλιαν Μπαρτόλο, Μίχαελ Γκαρντάφσκι και Κέιλεμπ Στάνκο.



Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από διαγνωστικά τεστ Covid-19 και έκαναν αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρουσία φιλάθλων.



Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, το πρωί του Σαββάτου (02/07) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη (05/07) και την Τετάρτη (06/07) θα κάνουν εργομετρικά τεστ.





























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x