Stoiximan Super League

Αστέρας: Ενίσχυση με Μπενίτο στην επίθεση

Με τον Ασιέρ Μπενίτο ενισχύθηκε η επίθεση του Αστέρα Τρίπολης.

Από την αγαπημένη του ισπανική αγορά ενισχύθηκε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ασιέρ Μπενίτο. Ο 26χρονος Ισπανός φορ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και έρχεται με μεταγραφή από την Έιμπαρ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Νουμάνθια, με την οποία είχε 24 συμμετοχές και 9 γκολ στην τρίτη κατηγορία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αστέρα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από την πατρίδα μου και έχω μεγάλο κίνητρο για να πετύχω. Μίλησα με τον Καπίγια, ο οποίος μού είπε ότι ο Αστέρας είναι ένα πολύ επαγγελματικό σωματείο, που παρέχει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή και διαθέτει πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε», τόνισε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Asier Benito με μεταγραφή από την SD Eibar. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Amurrio της Ισπανίας, ο Asier Benito αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 22 για τη φανέλα του».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x