Stoiximan Super League

Ξεκίνημα με όνειρα στον Αστέρα - Μποροβήλος: «Σαν να μην υπήρξε η περσινή σεζόν»

Την προετοιμασία του ξεκίνησε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Γιώργο Μποροβήλο να καλωσορίζει τον Μίλαν Ράσταβατς, να μιλά στους παίκτες, ενώ υπήρξε και παρουσία κόσμου στην προπόνηση.

Την πρώτη τους προπόνηση που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν πραγματοποίησαν στον Αστέρα Τρίπολης!

Με τον Μίλαν Ράσταβατς να είναι στο επίκεντρο, ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία, και τους... παλιούς γνώριμους να τον υποδέχονται. Έχοντας δίπλα του τους Γκόραν Σάουλα και Βλάντιμιρ Ίλιτς άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τον Παύλο Γκότση να επιστρέφει στον ρόλο του γυμναστή, ενώ φυσικά βρέθηκε στην προπόνηση και το υπόλοιπο επιτελείο.

Φυσικά υπήρξαν και τα νέα πρόσωπα, οι Βασίλης Μάντζης και Νίκος Καλτσάς, οι οποίοι αποτελούν και τις δύο μεταγραφές ως τώρα της ομάδας. Αντιθέτως, μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη δεν βρέθηκαν οι Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας. Ο πρώτος καθώς θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και απομένει η απόφασή του αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα αποσυρθεί, παίρνοντας κάποιο πόστο στους Αρκάδες.



Στην προπόνηση υπήρξε και παρουσία οπαδών, όπως και της διοίκησης, με τον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, να έχει μια σύντομη ομιλία και να δίνει το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν.

«Θέλω να ξεχάσετε την περσινή χρόνια. Με τον Ράσταβατς τελειώσαμε πρόπερσι τη σεζόν, με τον Ράσταβατς ξεκινάμε και φέτος. Σαν να μην υπήρξε δηλαδή η περσινή χρονιά. Να ευχηθώ υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Είμαστε χαρούμενοι που ο Αστέρας βρίσκεται για 17η σερί χρονιά στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε.



Για την Τρίτη (27/06) έχουν προγραμματιστεί αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (28/06) και την Πέμπτη (29/06) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν σε γκρουπ από εργομετρικά τεστ.

Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία - Ομιλίου Μποροβήλου

Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία - Ομιλίου Μποροβήλου

Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία - Ομιλίου Μποροβήλου

Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία - Ομιλίου Μποροβήλου

Αστέρας: Ξεκίνησε η προετοιμασία - Ομιλίου Μποροβήλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x