Stoiximan Super League

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Δεν έφτανε ο Σφιντέρσκι

Δείτε ποιοι διακρίθηκαν και ποιοι υστέρησαν στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρότι δημιούργησε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη, με το 1-1 κόντρα στον Αστέρα να μην επιτρέπει στους Θεσσαλονικείς να βρεθούν στο -1 από τον Άρη.

Ο σκόρερ Σφιντέρσκι διακρίθηκε για τους φιλοξενούμενους, με τον Ζίβκοβιτς να είναι και αυτός πολύ δραστήριος αλλά να μην αρκεί.

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης (4): Μπορεί να μην δέχτηκε μεγάλη πίεση, όμως δεν ήταν όσο συγκεντρωμένος χρειαζόταν. Τρανή απόδειξη η φάση του 12’, όπου χωρίς να τον πιέζει κανείς έχασε το κοντρόλ μετά το γύρισμα του Ίνγκασον και παραλίγο να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Μπαμπά (5): Δεν έθελξε με την παρουσία του ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, που δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Πάμπλο Γκαρσία, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Μέτριο απόγευμα για τον Γκανέζο.

Ίνγκασον (6): Σχετικά καλό παιχνίδι από τον Ισλανδό, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και ήταν σταθερός.

Κρέσπο (5): Έδωσε πολλές μάχες ο Αργεντινός και... ενεπλάκη και στις δύο φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο Αστέρας. Στη μία βρίσκει τον Τιλίκα με το πόδι και την μπάλα με το χέρι, ενώ στη δεύτερη χρησιμοποιεί τα χέρια του στο μαρκάρισμα του Ριέρα.

Βιεϊρίνια (6): Ορεξάτος και αρκετά καλός ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, με πολλά ανεβάσματα και μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτια της ομάδας του. Εκ των... διασωθέντων.

Αουγκούστο (6): Πιστώνεται την συμμετοχή στο γκολ του Σφιντέρσκι ο Βραζιλιάνος, που πάντως θα μπορούσε να έχει υπάρξει και πιο δραστήριος. Η ασίστ βέβαια, είναι ασίστ και δεν μπορεί αν αγνοηθεί.

Σβαμπ (5): Μέτριο απόγευμα από τον Αυστριακό, που δεν φάνηκε ιδιαίτερα και φυσιολογικά αντικαταστάθηκε –ίσως και αργά- στο 76ο λεπτό από τον Κρμέντσικ, όταν προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ο Γκαρσία.

Α. Ζίβκοβιτς (7): Εκ των διακριθέντων του ΠΑΟΚ ο Κροάτης, με πολύ καλή παρουσία και μεγάλη συμμετοχή στις επιθέσεις της ομάδας του. Η εμφάνισή του όμως δεν έφτασε.

Ουάρντα (4): Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς έμοιαζε κάπως αποκομμένος, ενώ στο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ έχει ευθύνη, καθώς δεν πρόλαβε να διώξει προ του Μουνάφο, που σκόραρε.

Τζόλης (5): Ενώ ξεκίνησε δυναμικά, με πολλές καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο, σταδιακά η απόδοσή του έπεσε και εντέλει αντικαταστάθηκε πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα.

Σφιντέρσκι (7): Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Εκτός του γκολ που σημείωσε, είχε ακόμη μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, καθώς και το δοκάρι στο 22’. Αν... τον ήθελε και λίγο παραπάνω, θα μπορούσε να έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά ακόμα.

Ελ Καντουρί (6): Μπήκε στο 58’ και είχε σχετικά καλή παρουσία, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.

Κρμέντσικ (-): Αγωνίστηκε λιγότερο από ένα 20λεπτο και δεν μπορεί να κριθεί

Μουργκ (-): Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν μπορεί να κριθεί.

Αστέρας Τρίπολης: Σε ένα ματς που η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν είχε πολλές επιθετικές στιγμές, ο Χουάν Μουνάφο κατάφερε να μετατρέψει μία εξ αυτών στο μοναδικό γκολ των γηπεδούχων, έχοντας παράλληλα και καλή παρουσία στον χώρο του κέντρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x