Stoiximan Super League

Αστέρας-ΠΑΟΚ: Με φόρα στην Τρίπολη οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν αντίδραση οι γηπεδούχοι

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 17:30 τον ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:30) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Novasports, sportfm.gr και bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Ο Αστέρας προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα και την ήττα με 2-0 από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ξανά για το Κύπελλο. Οι Αρκάδες, είχαν την ευκαιρία με τη διακοπή να ξεκουραστούν και να δουλέψουν περισσότερο, ώστε να είναι πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι «κιτρινομπλέ» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στο ματς του Κυπέλλου και να δείξουν πως απλώς ήταν μια κακή παρένθεση, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σουρλή και τον Κρέσπι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αστέρας λοιπόν βρίσκεται έστω και προσωρινά στην έκτη θέση και μέχρι στιγμής μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Ελσίνκι με 4-2, για το Conference League. Κάπως έτσι, έκλεισε με ιδανικό τρόπο την εξαιρετική του πορεία, όπου τον βρήκε να τερματίζει πρώτος στον όμιλο με ρεκόρ πόντων (σσ. 16). Στο πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας και βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, στο -2 από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Με σημαντικές απουσίες έχει ταξιδέψει η αποστολή του Δικεφάλου στην Τρίπολη, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τόσο στον Αντρίγια Ζίκβοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και στις υπηρεσίες του Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Πιθανότατα, ο Μουργκ θα βρεθεί σε ρόλο δεκαριού και οι Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ στα πλάγια.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μουνάφο - Καλτσάς, Γκος, Μπαρτόλο - Μιριτέλο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες - Σβαμπ, Οζντόεφ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας - Σαμάτα.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Αθανάσιος Κόλλιας.
Τέταρτος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης
AVAR: Γεώργιος Στεφανής

Το παιχνίδι, φυσικά, υπενθυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης λόγω των φαινομένων βίας στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x