Stoiximan Super League

Στην Κλουζ ο Φοσάτι, έκλεισαν οριστικά και οι μεταγραφές στον Αστέρα

Ο Μάρκο Φοσάτι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία και την Κλουζ. Ο Αστέρας κλείνει τις μεταγραφές του και το sportfm.gr αναφέρει το παρασκήνιο γύρω από τον Ιταλό χαφ.

Μεταγραφές... τέλος στον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες βρίσκονταν στο περίμενε για τον Μάρκο Φοσάτι, αλλά η περίπτωση του δεν προχωράει και πλέον ο Μίλαν Ράσταβατς θα πορευτεί με το ρόστερ που διαθέτει στα χέρια του.

Ο Ιταλός χαφ αποτελούσε μια από τις δύο πρώτες επιλογές της ομάδας και εδώ και μεγάλο διάστημα υπήρχαν επαφές, με τον Αστέρα να θέλει μάλιστα να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να καλύψει τα θέλω του έμπειρου μέσου για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον άξονά του. Παρόλα αυτά, ο Φοσάτι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ και το πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Προ ημερών σας είχαμε αναφέρει πως οι λόγοι που δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του, αφού περίμενε να δει τις διαθέσιμες επιλογές. Μια από αυτές ήταν του Αστέρα, με το πλάνο και το πρότζεκτ της ομάδας να του αρέσει. Ωστόσο, κάπου εκεί μπήκε στην... κουβέντα και η γυναίκα του Φοσάτι.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή επί της ουσίας ήταν και ο κύριος λόγος που η μεταγραφή δεν προχώρησε, αφού ήθελε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Φοσάτι να είναι σε μια μεγάλη πόλη και όχι σε μια επαρχιακή όπως η Τρίπολη. Και θεώρησε πως η Κλουζ, είναι μια προτιμότερη επιλογή.

Το deal λοιπόν δεν έγινε ανάμεσα στον Ιταλό και τον Αστέρα, αλλά οι Αρκάδες είχαν φροντίσει να κλείσουν και να υπογράψουν τον Σον Γκος. Ο Βορειοϊρλανδός χαφ διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική και τον τρόπο που διαβάζει το παιχνίδι, φτιάχνοντας τους συμπαίκτες του. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο 6 όσο και στο 8 και παρά το ύψος του (1,91μ.), ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση αλλά και την καλή του ταχύτητα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε άμα δεν έχει εξαιρετικά στοιχεία, να βρεθεί σε προετοιμασίες της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκος, ο οποίος ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα, θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα από τον Παύλο Γκότση και το επιτελείο του Μίλαν Ράσταβατς ώστε να αρχίσει να φτάνει τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και σιγά-σιγά θα αποκτά ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Και θα τον δούμε να είναι 100% έτοιμος σε λίγο καιρό. Ίσως η διακοπή να τον βοηθήσει για να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x